Εταιρικό προφίλ

Η ΑRlight είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του φωτισμού από το 1991. Ιδρύθηκε και εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες εμπορίας φωτιστικών στην Ελλάδα. Από το 2005 εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Αγ. Ι. Ρέντη,  στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και εκθεσιακός χώρος δειγματισμού.

Iδέα & Κατασκευή

Η ARlight έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτητικές ανάγκες σχεδιασμού...

Πολιτική της ARlight

Η πολιτική αρχή της εταιρίας είναι η υγιής, σταθερή, φερέγγυα συνεργασία...

Πιστοποιήσεις & ετ. ευθύνη

Η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό, ευαισθησία και ευθύνη προς το περιβάλλον...

Iδέα & Κατασκευή

Το 2005 η ARlight μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στον Αγ. Ι. Ρέντη όπου:

Η μακροχρόνια εμπειρία του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με σύγχρονο εξοπλισμό, μας δίνουν την δυνατότητα να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης που σέβεται την δουλειά της και επιθυμεί να εξελιχθεί.

Κατασκευάζει & εισάγει

ολοκληρωμένες
σειρές φωτιστικών
για εσωτερικούς
& εξωτερικούς χώρους.

Υλοποιεί ιδέες

μοντέρνες, πρωτότυπες
αλλά και κλασσικές
σύμφωνα με τις σύγχρονες
ανάγκες του φωτισμού.

Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό

στον παραγωγικό τομέα, το οποίο
σχεδιάζει & κατασκευάζει
μοναδικά φωτιστικά, ανάλογα
με τις ανάγκες της αγοράς.

Φωτιστικά, Έπιπλα, Διακόσμηση

Έχοντας αναπτύξει μια μεγάλη και συνεχώς διευρυνόμενη συλλογή ποιοτικών και αξιόπιστων φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εξυπηρετούμε με συνέπεια ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων και μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης.

Στον κατάλογο προϊόντων μας ενσωματώνουμε επιπλέον επιλεγμένα προϊόντα επίπλωσης και διακόσμησης, προσφέροντας στους συνεργάτες μας την δυνατότητα διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προτάσεων για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, την εστίαση, τον κλάδο φιλοξενίας, για εκθεσιακά περίπτερα όπως και για εξωτερικούς χώρους.

Πολιτική της ARlight

Σταθερή & φερέγγυα συνεργασία

Η πολιτική αρχή της εταιρίας μας είναι η υγιής, σταθερή, φερέγγυα συνεργασία με τους πελάτες μας, όσο και με τους προμηθευτές μας. Με αυτές τις βασικές αρχές, δημιουργήσαμε σταθερές μακροχρόνιες συνεργασίες με αλυσίδες καταστημάτων και φυσικά μεμονωμένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Με οδηγό την μακροχρόνια εμπειρία μας επιλέγουμε φωτιστικά και έπιπλα από εγχώριους και διεθνείς οίκους που καλύπτουν όλο το φάσμα τόσο των σύγχρονων σχεδιαστικών τάσεων και αναγκών όσο και του κλασικού σχεδιασμού.

Η υψηλή ποιότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κριτήριο στην επιλογή των προϊόντων μας επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα εξαιρετικά ανταγωνιστικά επίπεδα κόστους.

Πιστοποιήσεις & ετ. ευθύνη

Σε όλα τα είδη μας προβλέπεται η δυνατότητα τοποθέτησης λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας τελευταίας τεχνολογίας. Τα φωτιστικά παρέχουν ασφάλεια βάση του ευρωπαϊκού προτύπου CE και υπόκεινται στις ευρωπαϊκές οδηγίες ROHS.

Η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό, ευαισθησία και ευθύνη προς το περιβάλλον και την κοινωνία. Είναι μέλος της εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων “Φωτοκύκλωση ΑΕ”, η οποία ανακυκλώνει λαμπτήρες, φωτιστικά και μικροσυσκευές.